Contact

Heeft u een vraag of wilt meer informatie? Neem contact met mij op.

Contactformulier

Contact gegevens

Bereikbaar met openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station gaat tram 17 naar de Kinkerstraat. Uitstappen bij de halte Jan Pieter Heijestraat (Hema op de hoek). Dan de J.P. Heijestraat in en de tweede straat links, dit is de Jacob van Lennepstraat.

Tram 1 gaat via de Overtoom en neem halte Jan Pieter Heijestraat/Revalidatiecentrum Amsterdam. Loop de J.P. Heijestraat in en ga de 6e straat rechts (op de ene hoek zit een ijzerwinkel en de andere hoek Frankie’s brood), dit is de Jacob van Lennepstraat.

Route met eigen vervoer

A 10 West afslag Osdorp/S106, bij de stoplichten richting Oud-West aanhouden. Volgende stoplichten rechtdoor. Bij de volgende stoplichten weer rechtdoor, naar het Surinameplein. Volgende stoplichten rechtdoor en meteen links voorsorteren (dit is ook een rechtdoor vak), over de brug bij stoplichten naar links de Overtoom op. Bij het tweede stoplicht links de Jan Pieter Heyestraat in (op de hoek zit een sportzaak: Asahi Sports). Doorrijden tot over het water en dan de eerste straat rechts dit is de Jacob van Lennepsstraat (op de ene hoek zit een ijzerwinkel en de andere hoek Frankie’s brood).

Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de straat.