Werkwijze

Buro Moussault - Rijangst begeleiding Amsterdam en omstreken

Rijangst verdwijnt nooit vanzelf

Mijn aanpak begint met een intake bij u thuis. Dit duurt maximaal anderhalf uur. Tijdens dit gesprek wil ik een beeld van uw situatie krijgen en aan de hand daarvan een plan van aanpak maken. Over het algemeen neemt een rijangstbegeleiding vijf maal drie uur (1 dagdeel) in beslag. Voor traumabegeleiding ligt dat iets anders.

We rijden in uw eigen auto.  Tijdens de rijbegeleiding bouwen we in stappen uw ervaring en vertrouwen op. Zodat u aan het eind weer alleen de weg op durft.

BUMO-over_mij_parool

Ervaringen van anderen

Mark - 49 jaar
Amsterdam | bijna 10 jaar niet gereden
Lees verder
Met de auto op vakantie naar het zuiden van Italië, we hebben 5000 kilometer gereden. Nogmaals, heel hartelijk bedankt! Ik heb geen angst meer om achter het stuur te stappen.
Nina - 33 jaar
Mijdrecht | reed alleen nog in het dorp
Lees verder
Ik was het zo zat om het rijden te vermijden, het werd een steeds grotere belemmering en ik dacht dat het na al die jaren niet meer te veranderen was. Met dit traject ging er letterlijk een wereld voor mij open. Wat is het bevrijdend om nu zonder nadenken de auto te pakken.
Adriaan - 66 jaar
Amsterdam | na burnout angst voor snelwegen, tunnels, bruggen, vrachtwagens
Lees verder
Na zeven sessies durf ik weer de snelweg op, bruggen over, tunnels in en vrachtwagens in te halen. De begeleiding van Noor was op maat en effectief. Ik had dit niet meer voor mogelijk gehouden.
Anita - 30 jaar
Nieuwegein | reed nog nauwelijks
Lees verder
Na een tijd lang mezelf forceren om gewoon te rijden en mijn rijangst te overwinnen, ben ik blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor de rijbegeleiding bij Buro Moussault. Door het op een gedegen manier aan te pakken zit ik nu na een paar rijbegeleidingen met meer rust en ontspanning achter het stuur. Ik blijf ongetwijfeld rijden nu, dus daar ben ik heel dankbaar voor!
Karel - 59 jaar
Heerhugowaard | reed alleen nog in zijn eigen buurt
Lees verder
Ik was het zo zat om het rijden te vermijden, het werd een steeds grotere belemmering en ik dacht dat het na al die jaren niet meer te veranderen was. Met dit rijbegeleidingstraject met Noor ging er letterlijk een wereld voor mij open. Wat is het bevrijdend om nu zonder nadenken de auto te pakken en overal naar toe te rijden.
Jeanet - 32 jaar
Amsterdam | 10 jaar rijangst
Lees verder
Ik ben blij dat ik het mezelf heb gegund om Noor in te schakelen. Ik had niet verwacht dat ik na tien jaar rijangst en het stuur vermijden, rijden weer léuk kon gaan vinden. Met vier rijbegeleidingssessies heb ik oneindig veel geleerd over de auto, mijn angsten en gedachten en hoe daar beter mee om te gaan. Een bevrijding!

U wilt uw rijangst overwinnen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!