Uit het rijangstdagboek van Rachel 25

In verband met uw en mijn gezondheid doe ik voorlopig geen rijangstbegeleidingen.
Zorg voor en bescherm uzelf en uw naasten.

Kijk, dat heeft Noor op haar website gezet. Natuurlijk vind ik het ook jammer dat mijn rijangstbegeleidingen even zijn stopgezet. Ik kan wél af en toe oefenen met dat wat ik met Noor heb gedaan. Het is heel rustig op de weg en ik zit alleen in mijn auto. Eigenlijk ideaal.

Wat ik écht niet begrijp, is dat ik nog steeds lesauto’s rond zie rijden. Onverantwoord vind ik dat. Je zit vlak naast elkaar. Kunnen ze wel zeggen dat ze na elke leerling het stuur en zo schoonmaken maar je blijft dicht bij elkaar zitten. Het gaat toch niet alleen om je eigen gezondheid!

Ik zou zeggen: neem je verantwoordelijkheid en doe wat kan en mag.

Rachel

U wilt uw rijangst overwinnen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!