Uit het rijangstdagboek van Rachel 26

Het moet niet gekker worden met mij. Vanochtend schreef ik bijna “lief dagboek wanneer komt Noor weer!” Tja, ik mis de rijbegeleiding best wel. Ik oefen met wat we samen hebben gedaan en dat gaat redelijk goed. Behalve die rottige Piet Hein tunnel.

Bellen

Ik herinnerde me ineens dat Noor had gezegd dat ik altijd mocht bellen of mailen als ik ergens mee zat. Dus heb ik haar gebeld. Fijn om mijn vragen te kunnen stellen en ondersteuning te krijgen. Toen ik het over mijn moeite met de Piet Heintunnel had, vertelde Noor dat ze de tunnels heeft gefilmd. Om ‘droog te kunnen oefenen’ stuurt ze mij het filmpje van de Piet Heintunnel. Ze adviseerde het op mijn pc of laptop te bekijken omdat dat beeldscherm groter is en dus echter lijkt en voelt. Ik ben benieuwd.

Reviews

Nu ik haar toch sprak, vroeg ik of ze eigenlijk wel eens wat hoorde van oud cliënten. “Jazeker,” zei ze, “laatst kreeg ik een WhatsApp van iemand die schreef ‘Hey Noor, we hebben een automaat gekocht en vandaag reed ik voor het eerst 45 minuten in mijn eentje!! Ik vond het zowaar LEUK. Het is letterlijk 11 jaar geleden dat ik voor ’t laatst in mijn eentje in een auto zat. Had ik zonder jou nooit gedurfd, heel blij en trots’. “Wat leuk dat ze jou dat liet weten”. “Ja, dat vond ik ook. Een langere tijd geleden kwam ik ook een oud cliënte tegen die vertelde hoe ontzettend blij ze was dat ze weer kon rijden. Vooral nu haar vader erg ziek was en ze hem overal naar toe kon rijden. Verder staan op mijn website bij recensies, een heel aantal uitspraken van oud cliënten. Dus als je meer wilt weten, kijk daar maar.”

We sloten ons gesprek af met de wens gezond te blijven.

Tot ziens, Rachel

U wilt uw rijangst overwinnen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!