Uit het rijangstdagboek van Rachel 27

Yeahh, de rijangstbegeleiding gaat weer van start, ik mag weer rijden met Noor. Ze belde mij vanochtend dat ze deze week aan het werk mag en dat we dus nieuwe afspraken konden plannen.

Mondkapje

Ik dacht al wel dat Noor een mondkapje zou gaan gebruiken dus ik had voor mijzelf ook alvast wat exemplaren op de kop getikt. En ze werkt ook met handschoenen. Gelukkig neemt zij de schoonmaakspullen en handgel mee. Lachen, ze heeft altijd al zo’n tas vol komt dit er nog bij.

Wel spannend om samen weer te gaan rijden. Maar ik moet zeggen dat dat filmpje van de tunnel wel goed was om naar te kijken. “Droog oefenen” zoals Noor dat noemde.

Ik zal mijn auto maar door de wasstraat rijden en stofzuigen. Draag ik ook mijn steentje bij!

Rachel

U wilt uw rijangst overwinnen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!